FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Saçlarınız Kabarıyorsa Yapmanız Gerekenler

Neredeyse herkes saç kabarmalarıyla mücadele etmeye çalışıyor. Ancak kabarma önleyici ürünler kullandığınızda bile, bazen o kavurucu sıcak yaz günlerinde hiçbir şey işe yaramıyor gibi görünüyor, biliyoruz… Bir ürünün başarısız olmasının olası nedenlerinden biri, duştan sonra uygulamak için çok uzun süre beklemektir. Bu nedenle duş sonrası ürünlerinizi çok beklemeden kullanmanızı tavsiye ederiz. Şimdi sizlere saç kabarıklıklarınızı azaltmak için birkaç öneri vereceğiz.

İyi bir saç kesimi ile başlayın

Kurumuş ve kırılmış saç uçlarından kurtulun. Kırılmış uçlar, daha fazla hasara ve kabarmaya neden olarak saç telinde yukarı doğru hareket edebilir, bu nedenle yıpranmayı fark etmeye başladığınızda saçınızı kestirmek en iyisidir. Nem oranı yüksek bir bölgede yaşıyorsanız, küt hatlı bir saç kesimi yapmanızı öneririz. Katlı saç kesimi, ağırlığın korunmasına yardımcı olur, bu da saçı aşağıda tutmaya yardımcı olur.

Duşta sıcaklığı azaltın

Sıcak bir duş kaslarınıza iyi gelse de saçınıza pek iyi gelmez. Suyun sıcaklığı kütikülün yükselmesine neden olabilir ve kütiküller yükseldiğinde saçın daha fazla neme ihtiyacı olur. Bu, soğuk suyla duş alın demek değil, sıcak suyla alabilirsiniz ama buhar olacak kadar sıcak olmasını önermeyiz.

Doğru ürünler kullanın

Yüksek alkol içeriğine sahip ürünler, saçı kurutmaya ve saçın nem aramasına neden olma sebebidir. Kabarıklığı azaltmak için, harika bir nemlendirici olan gliserin gibi nemlendirici içerikli şampuanlar kullanabilirsiniz. RevitaLash Şampuan, saçınız için benzersiz bir üründür.

Saç kremi şarttır

Her duş aldığınızda saçınızı şampuanlamanız gerekir evet, peki ya kremlemek? Kaliteli bir saç kremi saçı ağırlaştırmaz ve yapış yapış bir görünüme neden olmaz. Saç kremini şampuanınızdan sonra uygulayın ve bizim tavsiyemiz, bu şekilde duştayken saçınızı tarayın. Bu işlem, duştan sonra taradığınızda oluşan kabarmayı da önleyecektir.

TOP